De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Site logo
  Welkom bij Site.be, waar we altijd op zoek zijn naar de beste deals voor onze klanten! En nu hebben we een speciale aanbieding alleen deze maand: registreer één .be domeinnaam voor slechts € 1,00 en krijg ons alles-in-één pakket erbij cadeau! Hoe cool is dat? Gebruik de kortingscode op de betaalpagina en geniet van jouw nieuwe online avontuur.
  Welke andere diensten zijn inbegrepen bij mijn domeinnaam?

  Domeinnaam
  Domeinnaam
  Webhosting
  Webhosting
  E-mailaccounts
  E-mailaccounts
  Websitemaker
  Websitemaker

  Waarom SSL certifcaten van Site.be geweldig zijn voor je website

  Bij Site.be streven we ernaar om alle websites te voorzien van een SSL certificaat. Het gebruik van een SSL certificaat is de beste manier om de gegevens van je bezoekers te beschermen en ervoor te zorgen dat je website veilig is. Daarom bieden we bij elke domeinnaam een gratis SSL certificaat aan. Zo kun je er zeker van zijn dat je website goed beveiligd is.

  Gratis SSL bij iedere domeinnaam
  Gratis SSL bij iedere domeinnaam
  Verder lezen
  Installeer SSL met één click
  Installeer SSL met één click
  Verder lezen
  Beveiligde verbinding
  Beveiligde verbinding
  Verder lezen
  Versterk het vertrouwen van bezoekers
  Versterk het vertrouwen van bezoekers
  Verder lezen
  Meer zichtbaarheid in zoekmachines
  Meer zichtbaarheid in zoekmachines
  Verder lezen
  Wettelijk vereist bij dataverwerking
  Wettelijk vereist bij dataverwerking
  Verder lezen
  Wettelijk vereist voor webshops
  Wettelijk vereist voor webshops
  Verder lezen
  Voordeel 0 van 7

  Een van de beste manieren om je website te beveiligen

  Je domeinnaam is beveiligd met een SSL certificaat

  Een SSL certificaat zorgt voor een veilige verbinding

  Je browser maakt een beveiligde verbinding met de server van de website als je een website bezoekt. Door deze verbinding kunnen de twee computers gegevens uitwisselen. Als de verbinding echter niet versleuteld is, kan iemand de gegevens onderscheppen en lezen. Om te voorkomen dat dit gebeurt, gebruiken veel websites nu een SSL certificaat. Dit certificaat versleutelt de gegevens, waardoor zelfs als iemand de informatie onderschept, hij er niet uit kan lezen. Bij Site.be krijg je bij elke domeinnaam een SSL certificaat, zodat jij er van verzekerd bent dat je websitebezoekers profiteren van SSL beveiliging.

  Maak je geen zorgen over je website

  In ons alles-in-één pakket zijn SSL certificaten inbegrepen!

  HTTPS beveiliging voor jouw website

  Bij Site.be begrijpen we hoe belangrijk het is om websites veilig te houden. Daarom bieden we bij elke domeinnaam een SSL certificaat aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat je bezoekers profiteren van een veilige verbinding. Wanneer je een domeinnaam bij ons registreert, krijg je gratis toegang tot ons alles-in-één pakket. Of je nu webhosting of de websitemaker gebruikt, wij zorgen ervoor dat je website een SSL certificaat heeft wanneer je dat wilt. Je betaalt hiervoor niets extra's. Met een SSL certificaat kun je er zeker van zijn dat je website veilig is, en dat de gegevens van je bezoekers beschermd zijn. Profiteer dus van ons alles-in-één pakket dat je krijgt bij iedere domeinnaam die je bij ons registreert!

  Veelgestelde vragen over SSL beveiliging

  Wat zijn SSL certificaten?

  Om een beveiligde verbinding te creëren tussen een website en de webbrowser van een bezoeker wordt er gebruik gemaakt van een SSL certificaat. De afkorting SSL staat voor Secure Sockets Layer. Deze digitale certificaten worden veel gebruikt op webwinkels en andere websites waar vertrouwelijke informatie wordt verzonden. De browser heeft de mogelijkheid om te controleren of hij contact maakt met de goede server wanneer hij verbinding maakt met een website. Dit gebeurt met behulp van het SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat de gegevens die worden verzonden niet door aanvallers kan worden onderschept of gelezen. Er is namelijk een openbare sleutel (public key) en een geheime sleutel (private key) in een SSL certificaat opgenomen. De openbare sleutel is voor iedereen toegankelijk en gebruikt om informatie te versleutelen die vervolgens met de geheime sleutel kan worden gedecodeerd. Alleen de eigenaar heeft toegang tot de geheime sleutel. Als het certificaat aan een website is toegevoegd, zullen bezoekers een hangslotje in de adresbalk van hun browser zien bij het maken van de verbinding, wat aangeeft dat de verbinding beveiligd is. Bezoekers van je website zien een hangslotje in hun adresbalk dat aangeeft dat je website is beveiligd met een SSL-certificaat zodra je deze hebt geïnstalleerd.

  Wat zijn de kosten van een SSL certificaat bij Site.be?

  Veiligheid staat bij Site.be voorop. Daarom is bij elke domeinnaam standaard een gratis SSL-certificaat inbegrepen. Het is niet meer nodig om apart een SSL-certificaat aan te schaffen. Het maakt niet uit of je onze webhosting of website-en webshopbouwer gebruikt; jouw website zal altijd beveiligd zijn met een SSL-verbinding. En wanneer dit ooit vernieuwd moet worden, regelen wij dit voor je. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over de activering van een SSL certificaat.

  Krijg ik een gratis SSL-certificaat als ik een domeinnaam registreer?

  Het registreren van je domeinnaam bij Site.be heeft veel voordelen. Je krijgt niet alleen een SSL-certificaat, maar ook zakelijke e-mail, webhosting en onze website- en webshopbouwer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten, want alles is inbegrepen in de prijs van je domeinnaamregistratie. Met Site.be krijg je zeker het meeste waar voor je geld.

  Moet ik een SSL certificaat hebben?

  Om een betrouwbare website te lanceren, is het belangrijk om een SSL certificaat te gebruiken. Wanneer je gebruik maakt van een SSL certificaat, zullen bezoekers van je website meer vertrouwen in je hebben. Het laat zien dat je de veiligheid van de data serieus neemt en dat je een professioneel bedrijf bent. Bovendien waarschuwen sommige webbrowsers de bezoekers van je website als deze niet met SSL beveiligd is.

  Kan ik een SSL-certificaat activeren als ik een beginner ben?

  Je hebt geen technische kennis nodig voor het installeren van een SSL-certificaat dankzij Site.be. Onze automatische oplossing maakt het gemakkelijk om je website te beschermen.

  Wordt mijn SSL-certificaat verwijderd wanneer het verloopt?

  Het is belangrijk om te weten dat een SSL-certificaat altijd een beperkte geldigheidsduur heeft. Het gebeurt dus regelmatig dat een SSL-certificaat verloopt. Maar bij ons hoef je je geen zorgen te maken. Onze systemen zorgen ervoor dat SSL-certificaten automatisch worden vernieuwd, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Het nieuwe certificaat wordt automatisch geactiveerd en je merkt er niets van. Op die manier is je website altijd beveiligd.

  Welk soort SSL certificaat krijg ik bij jullie?

  We begrijpen bij Site.be hoe belangrijk veiligheid is voor de klanten en hun bezoekers. We hebben ervoor gekozen om alleen gebruik te maken van automatisch uitgegeven Let's Encrypt domein validatie certificaten. Dit type certificaat is een veelgebruikte standaard voor het coderen van websites. Door een domein validatie SSL certificaat te gebruiken, kun je er zeker van zijn dat je website veilig is en dat de informatie van je bezoekers beveiligd is. Tevens draagt dit certificaat bij aan een betere score in zoekmachines zoals Google, waardoor je website beter gevonden kan worden door mensen.

  Question images

  Alles-in-één, dus je krijgt veel meer dan een SSL certificaat:

  DOMEINNAAM
  Jouw online visitekaartje

  Je online succes begint met je eigen domeinnaam.

  Verder lezen
  mask
  WEBHOSTING
  Webhosting van uitstekende kwaliteit

  Volledige controle en oneindige mogelijkheden.

  Verder lezen
  mask
  ZAKELIJKE E-MAIL
  Maak een professionele indruk

  Verzend en ontvang e-mails met je eigen domeinnaam.

  Verder lezen
  mask
  WEBSITE BOUWEN
  In enkele minuten een website of webshop

  Gebruikersvriendelijke website en webshop bouwer.

  Verder lezen
  mask
  Heb je ergens vragen over? Mogen wij je helpen?

  Onze professionals hebben artikelen en handleidingen geschreven die jou helpen met het beheren van jouw domeinnaam, website en e-mail. Ons helpdeskteam is daarnaast 24/7 bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden of je te helpen met het oplossen van problemen.

  Ga naar de helpdesk
  Ga naar de helpdesk
  Wij zetten onze passie volledig in voor ons werk!

  Achter Site.be zitten mensen net als jij, met passie voor ons werk en met een drang naar perfectie door het vereenvoudigen van ingewikkelde producten zonder in te leveren aan functionaliteit of kwaliteit. Wil jij je aansluiten bij onze familie, of wil je gewoon meer over ons komen te weten?

  Over ons
  Over ons
  Site.be is geweldig!
  Uitstekende beveiliging

  Uitstekende beveiliging op serverniveau en SSL (HTTPS) beveiliging inbegrepen voor iedere website.

  Privacy bescherming

  Als Europees bedrijf met uitsluitend servers binnen de EU, conformeren we ons aan strenge privacywetten.

  Geweldige support

  Onze helpdesk staat klaar om je te helpen als je vragen hebt. Stuur een e-mail of open een chat.

  Alles-in-één oplossing

  Één oplossing waarbij alles inbegrepen is wat jij nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid!

  Gemak boven alles

  Met één klik met je muis kun je alle diensten beheren. Zelf kiezen wat je wilt gebruiken en hoe je het wilt gebruiken.