De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Nieuws
  Waarom heb je een professioneel e-mailaccount nodig?

  Het maakt niet uit wat voor soort baan je hebt, je zult elke dag e-mails verzenden. Zou het niet veel beter zijn om dit te doen met een e-mailadres dat specifiek voor je is en eindigt op je eigen domeinnaam, in plaats van met een standaard @gmail of @icloud-adres?

  Maak een professionele indruk

  Het gebruik van een e-mailadres met je eigen domeinnaam geeft een veel professionelere uitstraling dan een gratis e-mailadres, zoals @gmail.com of @icloud.com. Hierdoor zullen mensen je serieuzer nemen.

  Geen beperkingen

  Als je op zoek bent naar een 'gratis' e-mailadres, moet je weten dat de naam die je wilt vaak al in gebruik is. Dit leidt vaak tot e-mailadressen als klaasje1960@icloud.com. Maar met een e-mailadres dat eindigt met je eigen domeinnaam, kun je een uniek e-mailadres aanmaken, zoals klaas@jansen.be.

  Meer vertrouwen

  Welk e-mailadres zou jij meer vertrouwen, klaasje1960@icloud.com of klaas@jansen.be?

  Het is jouw eigendom

  Het gebruiken van een gratis e-mailadres als @gmail.com of @hotmail.com lijkt eenvoudig, maar als je er dagelijks op afhankelijk bent, is het niet ideaal. De domeinnaam hoort namelijk niet bij jou. Hoewel er een overeenkomst is met Google of Apple, hebben ze uiteindelijk de macht om te bepalen of je gebruik mag blijven maken van je e-mailaccount. Daarom raden we je aan om zelf een domeinnaam te registreren, zodat je e-mail altijd je eigendom blijft.

  Gratis professionele e-mail met je domeinnaam

  Doe je voordeel met de vele extra's bij Site.be door je domeinnaam hier te registreren. Professionele e-mail is dan automatisch inbegrepen en bovendien krijg je nog webhosting, een SSL certificaat en een website- en webshopmaker zonder extra kosten.

  Dit artikel is onderdeel van de collectie
  #SiteNieuws

  Andere Site.be artikelen