De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Nieuws
  Je hebt nu meer keuze voor domeinregistraties bij Site.be

  Bij Site.be beseffen we hoe belangrijk het is om zelf de touwtjes in handen te hebben over je online diensten. Daarom hebben we de beslissing genomen onze dienstverlening uit te breiden en onze klanten meer opties te bieden. Onze recente upgrade geeft je de mogelijkheid om alleen een domeinnaam aan te schaffen, zonder verplicht te zijn de alles-in-één oplossing te nemen. Lees verder om te ontdekken hoe we je de beste oplossing aanbieden!

  Klanten krijgen nu de keuze om alleen domeinnamen te bestellen, zonder het alles-in-één pakket te moeten nemen

  Klanten bij Site.be hebben altijd een complete registratie ervaren, die bestond uit een domeinnaam, website hosting, zakelijke e-mail, SSL-beveiliging en onze websitebouwer en een SSL-certificaat. Maar nu is het niet meer verplicht om deze extra diensten te bestellen bij het registreren van een domeinnaam. Wie alleen een domeinnaam wil, kan dit voortaan aangeven. En wie toch het complete pakket wil, dat blijft standaard inbegrepen. Het is altijd nog mogelijk om later meer diensten aan te vragen als je deze nodig hebt!

  Site.be is gericht op flexibiliteit. Daarom kun je nu als klant kiezen voor alleen een domeinnaamregistratie, zonder het complete pakket. En als je behoeften veranderen, kun je het alles-in-één pakket altijd nog toevoegen of opzeggen, zodat je altijd de juiste oplossing hebt.

  Het eerste jaar is het complete alles-in-één pakket gratis inbegrepen bij elke domeinnaamregistratie of verhuizing bij Site.be.

  Klanten kunnen nog steeds het complete alles-in-één pakket kopen bij Site.be

  Het aanbod op Site.be blijft hetzelfde: domeinnamen worden nog steeds aangeboden in ons unieke alles-in-één pakket. Maar klanten hebben nu de keuze om aan te geven dat ze alleen geïnteresseerd zijn in een domeinnaam, zonder de extra's van het alles-in-één pakket. Hierdoor kunnen ze zelf bepalen wat ze willen aanschaffen en wat binnen hun budget past. Bij het plaatsen van een bestelling kunnen klanten aangeven of ze het alles-in-één pakket wel of niet willen. Hierdoor blijft Site.be een unieke webhost met flexibele opties.

  Het eerste jaar is het alles-in-één pakket voor alle domeinen beschikbaar zonder extra kosten

  Het populaire alles-in-één pakket is nog steeds beschikbaar bij site.be bij de registratie of verhuizing van een domeinnaam. Het eerste jaar is het gratis en je krijgt volop kans om te profiteren van webhosting, zakelijke e-mail, SSL-beveiliging en onze moderne website- en webshopmaker. Bovendien kun je het pakket op elk moment opzeggen als je het niet meer nodig hebt. Maak gebruik van onze aanbieding en profiteren van al onze diensten en functionaliteiten!

  Maak gebruik van deze kans!

  Word nu de eigenaar van je domeinnamen door ze te vast te leggen bij Site.be en ervaar het bijzondere alles-in-één pakket van Site.be. Geniet van de scherpste prijzen op de markt en beheer je domeinnamen via ons eenvoudige dashboard. Of je nu op zoek bent naar een website, webshop, zakelijke e-mail of alleen een domeinnaam, bij Site.be is het mogelijk. En het mooiste is dat ons alles-in-één pakket het eerste jaar helemaal gratis is bij je domeinregistraties! Maak nu gebruik van deze unieke kans.

  Dit artikel is onderdeel van de collectie
  #SiteNieuws

  Andere Site.be artikelen