De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Wat is webmail en hoe kan ik het gebruiken?

  Gebruik je webmail? Weet je wat het is en hoe je inlogt? Zo niet, maak je geen zorgen! In dit artikel leg ik alles uit wat je moet weten over webmail. Ik geef ook instructies over hoe je in kunt loggen op je account, wat je gebruikersnaam is en hoe je je wachtwoord kunt veranderen. Dus, of je nu een beginner of een expert bent, lees verder voor alle informatie die je nodig hebt!

  Webmail biedt extra veiligheid, aangezien als er iets aan je computer of laptop gebeurt, de aanvaller geen toegang heeft tot je e-mail gegevens.

  Wat betekent webmail?

  Webmail is een e-mailprogramma die in je webbrowser draait waarmee je je e-mail kunt bekijken vanaf elke computer met een internetverbinding. Je kunt webmail ook gebruiken om je e-mail te bekijken vanaf een mobiel toestel zoals een smartphone of tablet.

  Inloggen op de webmail met je e-mailaccounts

  Om je aan te melden bij de webmail, ga je naar https://mail.site.eu. Daar draait de webgebaseerde e-mail van Site.be.

  Om in te loggen, voer je het e-mailadres in waarmee je wilt inloggen en het wachtwoord dat je daarvoor hebt ingesteld. Zodra je ingelogd bent, is je e-mailbox meteen zichtbaar.

  Als je wilt inloggen op de web mail, ga je naar de web mail login pagina, waar je je eigen e-mailadres en wachtwoord invoert. Je gebruikersnaam is jouw volledige e-mail adres. Wanneer je bent ingelogd, heb je toegang tot je e-mail en kun je je accountinstellingen aanpassen.

  Wachtwoord van webmail vergeten?

  Heb je het wachtwoord van je e-mailadres vergeten? Maak je geen zorgen. Log in op je dashboard op Site.be, ga naar de beheerpagina van je domeinnaam en wijzig je wachtwoord. Je kunt in je dashboard heel eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen voor je e-mailaccount. Vergeet niet dat je gebruikersnaam om in te loggen in de webmail hetzelfde is als het e-mailadres.

  Wachtwoord van webmail wijzigen

  Via je dashboard op Site.be is het eenvoudig om je wachtwoord van je e-mailadres te wijzigen. Ga naar de beheerpagina van jouw domein en verander je wachtwoord. Klik een paar keer en je bent klaar!

  img
  Om gebruik te maken van webmail heb je alleen een webbrowser nodig.

  Webmail biedt veel voordelen

  Er zijn veel redenen waarom webgebaseerde e-mail een beter alternatief is dan e-mail clients die je moet installeren.

  Blijf altijd met je e-mailadres verbonden, waar je ook bent

  Webmail is een handige manier om e-mail te versturen en te ontvangen, zonder dat je een e-mailprogramma hoeft te installeren. Het enige wat je nodig hebt is een web-browser, zoals Chrome, Edge, Safari of Firefox. Webmail werkt door middel van een web-based interface, waarmee je toegang krijgt tot je e-mailaccount via internet.

  Handiger dan traditionele desktop e-mailprogramma's

  Web based e-mail is handiger dan traditionele desktop e-mail programma's omdat je overal met een internet verbinding toegang hebt tot je e-mailadres. Webmail is ook veilig en privé, en het biedt meer mogelijkheden dan de meeste andere e-mail programma's.

  Webmail biedt een hoog niveau van privacy en veiligheid

  In tegenstelling tot e-mail programma's die je downloadt, worden de gegevens van webmail op een externe server opgeslagen en niet op de harde schijf van je computer. Hierdoor kan een eventuele hacker of virus niet bij je e-mail gegevens komen.

  Wat is het verschil tussen webmail en traditionele e-mailprogramma's?

  Webmail biedt een aantal voordelen in vergelijking met traditionele e-mailprogramma's, zoals Microsoft Outlook, Gmail of Apple Mail. In tegenstelling tot een e-mailprogramma dat je moet downloaden en installeren, is webmail heel eenvoudig in te stellen. Bovendien heb je altijd toegang tot je e-mailadres, ongeacht waar je bent of welk apparaat je gebruikt. Webmail biedt ook meer veiligheid dan e-mail programma's die je downloadt, omdat de gegevens op een externe server worden opgeslagen, niet op de harde schijf van je computer. Als je computer gehackt wordt of met een virus geïnfecteerd is, kan de aanvaller geen toegang krijgen tot je e-mailadres.

  Site.be% biedt je onbeperkt aantal e-mailadressen

  Site.be biedt de mogelijkheid om onbeperkt e-mailadressen aan te maken voor ieder domein dat je registreert. Onze dienst is uniek in vergelijking met andere webhostingbedrijven en bevat alles wat je nodig hebt voor je domeinnamen. Je kunt ook overal en altijd je e-mails bekijken met onze gebruikersvriendelijke webmail oplossing. Als je liever je eigen e-mailprogramma gebruikt, dan bieden we ondersteuning voor POP3, IMAP en SMTP, wat ervoor zorgt dat je het programma van je keuze kunt gebruiken. Site.be maakt het je vervolgens mogelijk om in een mum van tijd zoveel e-mailadressen aan te maken als je wilt.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd