De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Wat is een affiliate?

  Affiliates zijn mensen die geld verdienen door producten van een bedrijf te promoten op hun website of blog. Als een klant via een van de links van de affiliate een aankoop doet, krijgt de affiliate daar geld voor. Dit is een uitstekende manier voor website-eigenaars en bloggers om geld te verdienen, aangezien ze een commissie verdienen op elke verkoop die ze doorverwijzen naar een bedrijf.

  Geld verdienen als affiliate is mogelijk door verschillende manieren. Een veelgebruikte methode is het opzetten van een website en het genereren van verkeer naar die website. Als je klanten aanbrengt, krijg je commissie. Bovendien is er ook geld te verdienen met mond-tot-mond reclame. Het komt erop neer dat je klanten in contact brengt met een product of dienst die ze nodig hebben. Als je dit goed doet, kan je als affiliate veel geld verdienen.

  Meld je aan als affiliate van Site.be

  Het is heel eenvoudig om een affiliate van Site.be te worden. Alles wat je moet doen is een account aanmaken en je affiliate link te delen! Zodra je een account hebt aangemaakt, heb je toegang tot ons unieke affiliate programma. Met dit affiliate programma kun je geld verdienen door nieuwe klanten naar ons te sturen. Dit betekent dat je niet alleen kunt profiteren van onze geweldige diensten, maar ook nog eens geld kan verdienen door je ervaringen met anderen te delen. Wat kan er beter zijn?

  Door vanuit je dashboard naar je affiliate pagina te gaan, krijg je je eigen unieke affiliate link. Ga hiervoor eerst naar "Financieel" en daarna naar "Affiliate programma". Door je link met anderen te delen, help je ze en verdien je ook geld. Zo is het een win-win situatie voor iedereen!

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd