De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Stapsgewijze uitleg: E-mailaccount aanmaken voor je domein bij Site.be

  In onze hedendaagse digitale samenleving is het versturen van e-mails een essentieel middel voor communicatie, vooral voor zakelijke doeleinden. Een gepersonaliseerd e-mailaccount kan je helpen om serieus te worden genomen en je bedrijf een professionele uitstraling te geven. Lees verder om te ontdekken hoe je gemakkelijk een e-mailaccount kunt maken voor je domein op Site.be.

  De redenen om te kiezen voor een gepersonaliseerd e-mailadres

  Wat maakt een gepersonaliseerd e-mailadres beter dan een gratis e-mailadres van bijvoorbeeld Gmail of Outlook? Een e-mailadres met je eigen domeinnaam straalt professionaliteit uit en kan helpen bij het opbouwen van je merkimago. Het zorgt voor een betrouwbare en serieuze uitstraling naar de ontvanger toe, en vergemakkelijkt de promotie van je bedrijf.

    Een gepersonaliseerd e-mailadres kan je bedrijf ook helpen om op te vallen tussen andere bedrijven. Het geeft aan dat je serieus bent over je bedrijf en kan bijdragen aan het opbouwen van relaties met klanten en partners.

    Waarom zou je Site.be moeten overwegen?

  Bij Site.be ben je aan het juiste adres voor het registreren van je domeinnaam en het afnemen van bijbehorende diensten, zoals e-mailadressen, webhosting en SSL-beveiliging. Een alles-in-één pakket is bij je domeinnaam inbegrepen, dus je hoeft niet apart te betalen voor deze diensten.

  Instructies voor het aanmaken van een e-mailaccount bij Site.be

    Stap 1: Je domeinnaam registreren of verhuizen naar Site.be

    Als je een e-mailadres wilt maken dat verbonden is aan je domeinnaam bij Site.be, dan is het nodig om je domeinnaam te registreren of te verhuizen naar Site.be. Als je nog geen domeinnaam hebt, dan kun je deze eenvoudig registreren via Site.be. En als je al wel een domeinnaam hebt, dan kan deze eenvoudig worden verhuisd naar Site.be door de stappen te volgen op de website.

    Domeinnamen registreren of verhuizen is een eenvoudig proces en kan in enkele minuten worden voltooid. Zodra je je domeinnaam hebt vastgelegd of verhuisd naar Site.be, kun je beginnen met het maken van e-mailadressen die gekoppeld zijn aan jouw domeinnaam.

    Stap 2: E-mailfunctionaliteit activeren op je dashboard

    Om e-mailadressen te kunnen aanmaken voor je domeinnaam, moet je na het registreren of verhuizen naar Site.be de e-mailfunctionaliteit activeren op je dashboard. Zorg ervoor dat je deze belangrijke stap niet overslaat!

    Activeer de e-mailfunctionaliteit door in te loggen op je dashboard. Ga dan naar de beheerpagina van je domeinnaam op het dashboard en klik op "E-mail". Vervolgens kun je de e-mailfunctionaliteit aanzetten.

    Na het activeren van de e-mailfunctionaliteit kun je eenvoudig e-mailadressen maken en beheren voor je domeinnaam.

    Stap 3: E-mailadres aanmaken

    Met de ingeschakelde e-mailfunctionaliteit kun je nu e-mailadressen aanmaken voor jouw domeinnaam. Navigeer naar de "E-mail" pagina op de beheerpagina van jouw domein.

    Hier heb je de keuze om een"E-mailadres" aan te maken, "Forwarder" of "Catch all". Als je besluit om een "E-mailadres" aan te maken, zorg dan dat je een sterk wachtwoord kiest voor de veiligheid van je e-mailadres.

    Wanneer je een "Forwarder" aanmaakt, kun je ervoor kiezen om e-mails door te sturen naar een ander e-mailadres. Als je echter kiest voor een "Catch all", worden alle e-mails die naar je domeinnaam worden gestuurd doorgestuurd naar één e-mailadres.

    Het is belangrijk om het groene vinkje aan te klikken om het e-mailadres aan te maken. Als je dit niet doet, zal het e-mailadres niet worden aangemaakt.

    Wacht een paar uur

    Goed gedaan! Je hebt zojuist een e-mailadres aangemaakt voor je domeinnaam op Site.be. Houd er rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat het verzenden en ontvangen van e-mails volledig werkt. Dit komt omdat DNS-wijzigingen even de tijd nodig hebben om het internet over te gaan.

    Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd