De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  SFTP gebruiken voor webhosting

  Naast FTP en SSH is er bij Site.be ook een andere oplossing beschikbaar: SFTP. Deze optie lijkt veel op FTP, maar is veel veiliger en maakt gebruik van een SSH-verbinding.

  Je moet eerst SSH activeren en instellen. Voor meer informatie hierover, lees dit artikel: SSH gebruiken voor webhosting

  Inloggen op SFTP is vervolgens eenvoudig. Gebruik je DirectAdmin-gebruikersnaam en als SFTP-adres de URL van je DirectAdmin-controlepaneel met 'sftp://' in plaats van 'http://' en zonder de cijfers aan het einde. Als je bijvoorbeeld bent ingelogd op 'https://la983.site.be:3333/', dan is je SFTP-adres 'sftp://la983.site.be'. Je kunt ook je eigen domein als SFTP-adres gebruiken door er 'sftp://' voor te zetten, maar dan moet je domein wel verwijzen naar je webhosting.

  Gebruik je Filezilla om je verbinding met SFTP te maken? Zorg er dan voor dat je de juiste SSH sleutel selecteert bij je profiel om toegang te krijgen tot SFTP.

  Via de command line kun je zo inloggen als je webhosting server 'la983.site.be' is: 'sftp gebruikersnaam@la983.site.be'.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd