De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  PHP uploadlimiet aanpassen met DirectAdmin

  Als je het alles-in-één pakket van Site.be gebruikt, heb je de mogelijkheid om uit verschillende beheerpanelen te kiezen om je website te beheren. Kies je voor DirectAdmin? Dan is het van belang te weten hoe je het PHP uploadlimiet kunt aanpassen. Deze limiet is bepalend voor het aantal gegevens dat je tegelijkertijd naar je website kunt uploaden. Om de hoeveelheid bestanden te bepalen die je tegelijk naar je website kunt uploaden, is er een limiet ingesteld. Soms is het echter nodig om deze limiet aan te passen, bijvoorbeeld wanneer je grotere bestanden wilt uploaden. Hier leggen we in eenvoudige stappen uit hoe je via DirectAdmin het uploadlimiet van PHP kunt verhogen.

  De voordelen van het verhogen van het uploadlimiet van PHP

  Als je bestanden zoals afbeeldingen, video's of software-updates wilt uploaden, maar het huidige uploadlimiet te laag is, dan moet je het uploadlimiet van PHP in DirectAdmin verhogen. Daarnaast kan het soms ook nodig zijn om het uploadlimiet te verhogen om bepaalde software op je website te installeren.

  En door het uploadlimiet te verhogen, kan het uploaden van bestanden via een formulier op je website probleemloos worden. Als het limiet te laag is, kan de bezoeker te maken krijgen met een foutmelding.

  Het verhogen van het uploadlimiet van PHP is een simpel proces dat met een paar muisklikken kan worden voltooid. We zullen hieronder stap-voor-stap uitleggen hoe je het uploadlimiet kunt verhogen.

  Hoe wijzig ik het PHP-uploadlimiet in DirectAdmin?

  Het is een eenvoudige taak om het uploadlimiet van PHP in DirectAdmin te verhogen. Volg de onderstaande stappen om de limiet in DirectAdmin snel te verhogen:

  1. Ga naar de "Select PHP Version" pagina van DirectAdmin. Je kunt dit vinden door het zoekveld binnen DirectAdmin te gebruiken en te zoeken naar "PHP".
  2. Selecteer de gewenste PHP-versie. Let erop dat je wellicht eerst een PHP-versie moet selecteren voordat je het uploadlimiet kunt aanpassen.
  3. Klik daarna op "Options".
  4. Ga naar de optie "upload_max_filesize" en pas de huidige waarde aan naar de gewenste waarde. Als je het uploadlimiet van 2 MB naar 20 MB wilt verhogen, verander je de waarde van "2M" naar "20M".
  5. Je moet ook de waarde van "post_max_size" naar dezelfde waarde aanpassen.
  6. Tenslotte, druk op "Save" om de wijzigingen op te slaan.

  Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet het uploadlimiet van PHP in DirectAdmin zijn verhoogd naar je gewenste waarde. Heb je daarna nog vragen of problemen? Neem dan gerust contact op met de helpdesk van Site.be. We helpen je graag verder!

  Profiteer van Site.be

  Klanten die op zoek zijn naar een simpele, betaalbare en volledige webhostingoplossing, moeten zeker een kijkje nemen op Site.be. Ons alles-in-één pakket bevat alle benodigdheden voor het maken en onderhouden van een professionele website, zoals webhosting, zakelijke e-mail, een SSL-certificaat en onze website- en webshopmaker. Daarnaast is onze DirectAdmin-interface gebruikersvriendelijk, waardoor het kinderspel is om het PHP uploadlimiet te verhogen of andere instellingen aan te passen.

  Klanten van Site.be kunnen altijd rekenen op onze uitstekende klantenservice wanneer dat nodig is. Bovendien hebben we een betrouwbare infrastructuur en een uptime-garantie, waardoor je website altijd online en snel zal blijven.

  Kies Site.be voor je domeinnaam en profiteer van onze alles-in-één oplossing. Betaalbaar, eenvoudig en je zult versteld staan van de mogelijkheden!

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd