De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Kan mijn website op de hosting van Site.be goed presteren?

  Ons alles-in-één pakket voor je domeinnaam bevat alle benodigdheden voor het bouwen van een website. Het is bij ons niet mogelijk om te upgraden naar een groter pakket. Maar hoe weet je dan of onze webhosting geschikt is voor je website?

  Bij onze oplossing geldt het "all you can eat" concept, wat betekent dat er geen beperkingen zijn op de diensten die inbegrepen zijn. Om er echter voor te zorgen dat er geen onjuist of excessief gebruik wordt gemaakt, hebben we wel een 'fair use policy'.

  Onze servers zijn gehost in een cloudomgeving en beschikken over veel rekenkracht. Wanneer je website veel resources van onze server nodig heeft, zorgen we ervoor dat je website meer rekenkracht krijgt. Hoewel we niet kunnen garanderen dat dit onbeperkt zo blijft, nemen we contact met je op wanneer dit niet meer het geval is. We zullen dan samen een oplossing vinden, zoals het verplaatsen van de hosting van je domeinnaam naar een andere server.

  Bij ons ben je verzekerd van servers van hoge kwaliteit. We verdelen onze klanten over meerdere servers om te voorkomen dat websites langzaam worden en om onze klanten te ontlasten van problemen met trage websites.

  Hoewel onze alles-in-één oplossing fantastisch werkt voor 95% van alle websites, is deze niet geschikt voor de grootste websites. Deze sites hebben een speciale server nodig die niet gedeeld wordt met andere klanten.

  Razendsnelle websites

  Bij ons kun je erop vertrouwen dat je website snel en efficiënt draait op onze servers dankzij onze technische kennis en expertise. Als extra rekenkracht nodig is, voegen we dit meestal toe. Indien nodig, werken we samen met je aan een oplossing als je website toch te groot wordt.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd