De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Instructies voor het instellen van e-mail op een e-mailprogramma met POP, IMAP en SMTP

  Wil je je Site.be e-mailaccount gebruiken op je computer of telefoon? In dit artikel leer je hoe je je e-mailadres kunt verbinden met een e-mailprogramma door middel van POP, IMAP en SMTP. Het verbinden van je e-mailadres met een e-mailprogramma biedt veel voordelen. Lees hieronder meer over enkele van de belangrijkste redenen waarom je dit zou willen doen.

  Populaire e-mailprogramma’s

  Ben je op zoek naar een e-mailprogramma? Hier zijn enkele van de meest populaire opties die er zijn:

  • Outlook
  • Gmail
  • Apple Mail
  • Yahoo! Mail
  • Thunderbird
  img

  Voordelen van het verbinden van je e-mailadres met een e-mailprogramma

  Het koppelen van je e-mailadres van Site.be aan een e-mailprogramma brengt veel voordelen met zich mee, waaronder gebruiksgemak. Als je je e-mailaccount synchroniseert met een e-mailprogramma op je computer of telefoon, kun je al je e-mails op één plek bekijken en beheren. Dit bespaart je veel tijd omdat je niet meer hoeft in te loggen op verschillende websites om je e-mails te checked.

  Een e-mailprogramma biedt niet alleen het gemak om al je e-mails op één plek te bekijken en te beheren, maar ook de mogelijkheid om ze offline te lezen. Nadat je e-mails zijn gedownload naar het programma, kun je ze zonder internetverbinding lezen, beantwoorden en organiseren. Dit is ideaal voor situaties waarin je onderweg bent of geen stabiele internetverbinding hebt.

  Het gebruik van een e-mailprogramma kan ook bijdragen aan een betere spambeveiliging. Sommige e-mailprogramma's hebben ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals spamfilters en antivirusbescherming, die ervoor zorgen dat je e-mail veilig blijft en zonder spam.

  Ten slotte zijn e-mailprogramma's handig om je e-mails op een efficiënte manier te organiseren en beheren. Met behulp van mappen en labels kun je je e-mails categoriseren en met de krachtige zoekfuncties vind je snel de informatie die je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je inbox overzichtelijk blijft en verhoogt je productiviteit.

  Synchroniseer je e-mailaccount met een e-mailprogramma op je computer of telefoon en krijg al je e-mails op één plek te zien.

  De alles-in-één oplossing van Site.be

  Wil je je online aanwezigheid efficiënt en eenvoudig beheren? Registreer dan je domeinnaam bij Site.be en krijg toegang tot e-mail, SSL, webhosting en een handige websitebouwer – allemaal in één pakket. Dit bespaart je geld en tijd, omdat je niet hoeft te werken met meerdere aanbieders. Door je domeinnaam bij ons te registreren, heb je toegang tot al deze diensten zonder extra kosten.

  E-mail instellen met IMAP, POP en SMTP

  Voor het koppelen van je e-mailadres van Site.be aan je e-mailprogramma zijn de volgende gegevens nodig:

  Gebruikersnaam / e-mailadres: Het e-mailadres dat je hebt aangemaakt bij Site.be, zoals contact@jedomeinnaam.be.

  Wachtwoord: Dit is het wachtwoord dat je hebt ingesteld bij het aanmaken van het e-mailadres.

  Configuratie van inkomende e-mailserver:

  Servertype: Maak een keuze tussen POP3 en IMAP.

  Serveradres: mail.site.eu

  Poortnummer: 993 voor IMAP of 995 voor POP3.

  Beveiliging: SSL/TLS.

    Configuratie van uitgaande e-mailserver:

  Servertype: SMTP.

  Serveradres: mail.site.eu

  Poortnummer: 993 voor STARTTLS of 465 voor TLS.

  Beveiliging: Afhankelijk van de poort die je selecteert, moet je kiezen tussen STARTTLS of TLS

  Verificatie: Voor verificatie heb je dezelfde inloggegevens nodig als voor het ontvangen van e-mails (e-mailadres en wachtwoord).

  img

  Onbeperkte mogelijkheden met jouw e-mailadres bij Site.be

    Door gebruik te maken van de POP, IMAP en SMTP gegevens van Site.be, kun je eenvoudig je e-mailadres koppelen aan een e-mailprogramma op je computer of telefoon. Hierdoor kun je altijd en overal e-mails verzenden en ontvangen vanaf een professioneel e-mailadres met je eigen domeinnaam. Deze dienst van Site.be biedt vele voordelen en helpt je om een sterke online aanwezigheid op te bouwen.

    Je kunt altijd rekenen op geweldige klantenondersteuning en technische assistentie bij Site.be. Onze betrouwbare diensten stellen jou in staat om je te concentreren op wat er echt toe doet, namelijk het runnen van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze werking van alle systemen.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd