De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Informatie over het verlengen van domeinnamen

  Nadat je je domeinnaam hebt geregistreerd of verhuisd, is deze gedurende een jaar geldig bij ons, tenzij je voor een langere periode hebt gekozen. Wanneer de verloopdatum van je domeinnaam nadert, moet je domeinnaam worden verlengd als je deze niet wilt verliezen.

  Verleng je domeinnaam handmatig

  Je hebt de mogelijkheid om je domeinnaam handmatig te verlengen. Verleng je domeinnaam voor een langere periode en profiteer van de aantrekkelijke korting die je daarvoor krijgt!

  Om je domeinnaam handmatig te verlengen, druk rechtsboven in de beheerpagina van je domeinnaam op "Verlengen".

  Verleng je domeinnaam automatisch

  Om te voorkomen dat je domeinnaam verloopt, proberen we deze 15 dagen voor de verloopdatum te verlengen. Dit doen we alleen als de automatische verlengingsoptie van je domeinnaam geactiveerd is. Indien deze optie niet aanstaat, krijg je een e-mail met daarin een waarschuwing over de aankomende verloopdatum van je domeinnaam.

  Als je je domeinnaam automatisch wilt verlengen, heb je de volgende betaalmogelijkheden: je online portemonnee, creditcard of automatische incasso. Als je ervoor kiest om met je online portemonnee te betalen, dan moet je er rekening mee houden dat je voldoende saldo hebt of dat je in het verleden meer dan een bepaald drempelbedrag hebt uitgegeven bij Site.be. Wil je met creditcard of automatische incasso betalen, dan zul je ons hiervoor eerst een machtiging moeten geven.

  Wanneer er problemen zijn met het automatisch verlengen van je domeinnaam, zullen we je daarvan op de hoogte stellen via een e-mail. Je kunt dan bijvoorbeeld je saldo in je online portemonnee aanvullen of ons de machtiging geven om te incasseren vanaf je bankrekening of creditcard.

  Stel, mijn domeinnaam vervalt. Wat dan?

  Wanneer je domeinnaam vervalt, wordt deze verwijderd door de registry. Alle verbonden diensten, zoals je website, webhosting en zakelijke e-mail, worden dan niet meer bereikbaar. Om je domeinnaam dan alsnog te herstellen, moet je heractiveringskosten betalen. Deze kosten zijn altijd meer dan de kosten die je normaal gesproken betaalt voor het verlengen van je domeinnaam.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd