De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Hoe werkt de online portemonnee?

  Bij Site.be staat gebruiksgemak voorop. Daarom bieden we onze klanten een innovatieve online portemonnee aan.

  Wat is de online portemonnee?

  Je kunt geld storten in je online portemonnee en daarmee vervolgens betalingen doen bij Site.be. Er zijn verschillende opties om te betalen, waaronder met je online portemonnee. Zo kun je hiermee nieuwe domeinnamen aanschaffen, maar ook bestaande domeinnamen verlengen. Kies simpelweg voor deze betaalmethode op de betaalpagina.

  We maken ook gebruik van de online portemonnee om een gemakkelijke manier te bieden om terugbetalingen te storten. Zo hoef je niet elke keer als je geld terugkrijgt, een overschrijving naar je bankrekening te doen. Als je geld wilt opnemen uit je online portemonnee, kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

  Als je als klant een bepaald minimumbedrag hebt uitgegeven, waardoor je bekend bent bij ons, kun je een negatief saldo hebben in je online portemonnee. Het is dus geen probleem om achteraf te betalen. Je hoeft voor automatische verlengingen dan ook niet eerst het saldo in je online portemonnee te storten. Let er wel op dat je saldo in je online portemonnee maximaal 30 dagen negatief mag zijn. Om te voorkomen dat het te laag wordt, moet je het iedere 30 dagen opwaarderen tot minimaal € 0,00.

  Je online portemonnee automatisch opwaarderen

  Wil je je online portemonnee automatisch opwaarderen naar € 0,00 als het saldo onder € 0,00 daalt? Het is mogelijk! Geef ons daarvoor een machtiging op je bankrekening of op je creditcard. Bij het betalen op onze betaalpagina kun je aangeven dat je een machtiging wilt geven aan Site.be.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd