De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Hoe kan ik een doorverwijzing aanmaken?

  Bij Site.be kun je eenvoudig je gehele domeinnaam of een deel daarvan naar een andere website doorverwijzen. Hier vind je meer informatie over het instellen van doorverwijzingen.

  Doorverwijzingen instellen

  Om doorverijzingen aan te maken moet je eerst naar de beheerpagina van je domeinnaam gaan. Klik daar in het menu op "Doorverwijzingen". Vervolgens vul je je domeinnaam of een subdomein in bij "Domeinnaam" en kies je uit 301, 302 of iframe. Ten slotte geef je het doeladres op waar bezoekers naar toe verwezen moeten worden, bijvoorbeeld "website1.be". Hieronder leggen we uit wat je in deze velden moet invullen.

  Wat moet ik invullen bij "Domeinnaam of subdomein"?

  Als je je domeinnaam volledig naar een andere website wilt doorverwijzen, dan moet je twee doorverwijzingen aanmaken. Stel jouw domeinnaam is "website1.be". Maak dan een doorverwijzing voor "website1.be" en een voor "www.website1.be".

  Als je slechts een deel van je domeinnaam (bijvoorbeeld "blog.website1.be) wilt laten verwijzen naar een andere website, vul dan bij domeinnaam "blog.website1.be" in. Je kunt eventueel ook een doorverwijzing aanmaken voor "blog.website1.be". Je kunt een onbeperkt aantal doorverwijzingen aanmaken.

  Welke type doorverwijzing heb ik nodig?

  Je hebt de mogelijkheid om voor een 301, 302 of iframe doorverwijzing te kiezen. Hieronder een opsomming:

  • 301: Dit is een permanente doorverwijzing. De meeste mensen gebruiken dit type.
  • 302: Dit is een tijdelijke doorverwijzing. De meeste mensen maken hier geen gebruik van.
  • iframe: Wanneer iemand je website bezoekt, zal hij een iframe te zien krijgen die naar het doeladres verwijst, terwijl jouw domeinnaam onveranderd blijft. Helaas zijn deze iframes niet altijd te vertrouwen, omdat ze niet goed overweg kunnen met de SSL beveiliging van het doeladres. Daarom adviseren we je om hier van af te zien.

  Wat moet ik invullen bij "Doeladres"?

  Het doeladres is het adres waar de bezoekers van de website naar toe gestuurd moeten worden, zoals website2.be. Er moet altijd "http://" of "https://" voor staan.

  Wacht 24 uur

  Na het instellen van een doorverwijzing is wat geduld vereist. Het duurt tot 24 uur voordat de doorverwijzing werkt. Dit komt omdat de wijziging van de DNS van je domeinnaam tijd nodig heeft om wereldwijd verwerkt te worden.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd