De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Hoe kan ik de taal van mijn Site.be-dashboard wijzigen?

  Site.be is een internationale hosting provider die gericht is op klanten wereldwijd. Onze gebruiksvriendelijke platformen en ondersteuning zijn beschikbaar in verschillende talen en we zetten ons in om onze diensten steeds te verbeteren. Bij Site.be krijg je toegang tot onze alles-in-één oplossing voor elke domeinnaam, inclusief de websitemaker, zakelijk e-mail, webhosting en SSL-beveiliging.

  Wil je de taal van je dashboard op Site.be veranderen? Lees dan dit artikel!

  Het doel van Site.be

  Site.be is een uniek hostingbedrijf met een internationale focus. Ons begrip van de belangrijkheid van communicatie in de juiste taal heeft ertoe geleid dat onze website, dashboard en helpdesk beschikbaar zijn in verschillende talen. Dit maakt het gemakkelijker voor onze gebruikers om onze diensten te begrijpen en te gebruiken en verbetert de gebruikerservaring.

  Site.be wil klanten over de gehele wereld helpen bij het realiseren van hun online doelen en onze klantenservice verder te verbeteren door ondersteuning te bieden in de taal van de klant.

  Ons team werkt continu aan het uitbreiden van onze taalondersteuning. Onze visie is om klanten over de hele wereld te ondersteunen bij het realiseren van hun online doelen en onze klantenservice nog beter te maken door middel van onze ondersteuning in de taal van de klant. Onze gepersonaliseerde aanpak maakt ons uniek in vergelijking met andere hostingbedrijven.

  Bij elke domeinnaam ontvangen onze klanten een alles-in-één pakket, inclusief webhosting, email, een websitebouwer en een SSL-certificaat. Hierdoor hebben ze alle nodige diensten om hun online ambities waar te maken. Door onze internationale focus en uitgebreide oplossingen is Site.be uniek en waardevol voor klanten over de hele wereld.

  Hoe verander ik de taal van Site.be?

  Stap 1: Log in op je dasboard

  Het wijzigen van de taal van je dashboard op Site.be begint met het inloggen in je dashboard. Je kunt dit doen door naar Site.be te navigeren. Bovenaan de pagina of in het menu vind je de optie "Login" of "Dashboard", waar je op moet klikken. Als je al ingelogd bent, ga je direct naar je dashboard.

  Het is heel gemakkelijk om de taal te veranderen na het inloggen.

  Stap 2: Ga naar de instellingen pagina

  Na inloggen ga je naar de instellingenpagina om de taal van je dashboard aan te passen. Dit doe je door op "Instellingen" in het navigatiemenu te klikken dat bovenaan de pagina staat en daarom eenvoudig te vinden is.

  Je kunt verschillende instellingen wijzigen op de instellingen pagina, waaronder de taal van Site.be

  Stap 3: Verander de taal van Site.be

  Bij het kopje 'Kies website taal' op de instellingenpagina kun je eenvoudig de taal van je dashboard veranderen. Hierdoor worden niet alleen de teksten in je dashboard, maar ook die in alle e-mails die je van ons ontvangt, in de nieuwe taal weergegeven. Ook de datum- en decimale weergave worden hierdoor aangepast, waardoor we hopen dat je optimaal kunt genieten van onze diensten.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd