De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Een SSL certificaat installeren voor een website gemaakt met de websitemaker

  Heb je geen technische vaardigheden, maar wil je toch een moderne website maken? Kies dan voor de websitemaker van Site.be. Vergeet echter niet een belangrijke zaak: SSL-beveiliging.

  Secure Sockets Layer (SSL) zorgt voor een veilige en gecodeerde communicatie tussen jouw website en de mensen die deze bezoeken. Hier leggen we uit wat SSL precies inhoudt, waarom je het nodig hebt, hoe je controleert of je website al een SSL-certificaat gebruikt en hoe je SSL kunt installeren voor je website gemaakt met de websitemaker van Site.be.

  Waarom is SSL-beveiliging belangrijk?

  SSL is van groot belang omdat dit persoonlijke informatie van gebruikers beschermt, zoals wachtwoorden, financiële gegevens en andere zeer gevoelige gegevens. Webwinkels en andere websites waar persoonlijke gegevens van bezoekers ingevoerd moet worden, hebben het meeste aan van een SSL-certificaat. Websites die geen SSL-certificaat hebben, worden in veel browsers als onveilig gemarkeerd, waardoor bezoekers je website kunnen verlaten. Door gebruik te maken van een SSL-certificaat toon je dat je de privacy van bezoekers hoog in het vaandel hebt staan.

  Controleer of SSL is geactiveerd voor je website

  Door naar de adresbalk van je webbrowser te kijken, kun je controleren of je website is beveiligd met SSL. Als het SSL-certificaat is geïnstalleerd, zul je een afbeelding van een hangslot en "https" in de adresbalk zien.

  Beveilig je website met een SSL-ceritifcaat

  Het activeren van SSL voor een website die is gemaakt met de websitemaker van Site.be is zo makkelijk als snel. Zodra je website gelanceerd is, zal Site.be automatisch SSL installeren. Je hoeft daarom maar één ding te doen: je website lanceren en geduldig afwachten totdat het certificaat is geïnstalleerd. Zo is het voor jou heel eenvoudig!

  Site.be biedt bij elke domeinnaam die je koopt een alles-in-één pakket, waaronder SSL-beveiliging, snelle webhosting en een gebruiksvriendelijke website- en webshopmaker. Kortom, het bouwen van je website bij Site.be is een uitstekende keuze!

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd