De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  DirectAdmin webhosting: Activeer SSL voor je website

  Hoe zorg je ervoor dat je website een veilige verbinding heeft met de server? Door SSL te activeren. Dit artikel legt uit hoe je SSL activeert voor je website met DirectAdmin en een webhosting account van Site.be. Dit is belangrijk om de privacy van je bezoekers te waarborgen en het vertrouwen in je website te vergroten. Site.be biedt een alles-in-één webhosting oplossing, met onbeperkte opslag, dataverkeer, e-mailaccounts, webhosting en SSL-certificaten.

  



  Instructies om SSL te activeren

  


  1. Ga naar DirectAdmin via je dashboard bij Site.be. Je hoeft geen DirectAdmin wachtwoord in te voeren; klik simpelweg op de knop om in te loggen.
  2. Zoek naar 'SSL' in het zoekveld bovenaan de pagina.
  3. Klik op het zoekresultaat 'SSL-certificaten'.
  4. Klik op 'Get automatic certificate from ACME Provider'.
  5. Selecteer de subdomeinen die moeten worden beveiligd met het SSL-certificaat.
  6. Klik op 'Save'.
  7. Je hebt ook de mogelijkheid om op dezelfde pagina te kiezen of alle bezoekers doorgestuurd moeten worden naar de HTTPS-versie van je website.
  8. Het SSL-certificaat zou na enkele minuten moeten zijn geïnstalleerd en je domeinnaam zou dan beveiligd moeten zijn.
  



  Problemen die kunnen optreden bij het activeren van SSL

  



  Als je problemen ondervindt bij het activeren van SSL, kan het zijn dat de Let's Encrypt-servers nog geen toegang hebben tot je domeinnaam. Dit is meestal het geval als je domeinnaam nog geen 24 uur gekoppeld is aan de webhosting servers van Site.be. Het kan zijn dat je domeinnaam nieuw is of dat je pas recent webhosting hebt geactiveerd voor je domeinnaam. In dat geval is het aan te raden om even te wachten en het later opnieuw te proberen.

  



  Beveilig je website met SSL via DirectAdmin

  



  Het beveiligen van je website met SSL via DirectAdmin en de webhosting van Site.be is een eenvoudige taak die snel gedaan kan worden. Door deze instructies te volgen, zorg je ervoor dat dat de gegevens van je bezoekers veilig blijven.

  Als je nu overtuigd bent van het belang van SSL voor je website, is het tijd om te denken aan de registratie van je domeinnaam. Kies voor Site.be om je domeinnaam te registreren. Wij bieden een alles-in-één oplossing voor zowel beginners als ervaren website-eigenaren. Bij ons ontvang je niet alleen een domeinnaam, maar ook uitgebreide webhosting diensten met onbeperkte opslag, dataverkeer en e-mailadressen.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd