De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar Helpdesk
  Alles wat je moet weten over het vastleggen en verhuizen van .es en .com.es domeinen

  Het belang van een sterke online aanwezigheid groeit met de dag, nu het internet een steeds grotere rol speelt. Wil je opvallen tussen de concurrentie, dan is het kiezen van een passende domeinnaam van groot belang. In dit artikel lees je waarom het vastleggen en verhuizen van .es en .com.es domeinnamen een slimme zet is en waarom Site.be hiervoor de beste optie is.

    Voordelen van het vastleggen van een .es of .com.es domein

  Een Spaanse identiteit uitstralen en je merk versterken in Spanje? Dat kan eenvoudig met een .es of .com.es domeinnaam. Deze extensies geven je merk in Spanje een boost en maken het gemakkelijker voor Spaanstalige bezoekers om je website te vinden. Zo vergroot je het bereik en het verkeer naar je site.

  img

  Wat maakt Site.be de beste keuze?

  Site.be biedt een alles-in-één oplossing voor webhosting, waardoor het beheren van je online aanwezigheid eenvoudig en overzichtelijk wordt. Naast webhosting, krijg je ook een domeinnaam, e-mail, SSL en een websitebouwer. Met meer dan 500 domeinextensies, zoals .es en .com.es, biedt Site.be altijd een passende extensie voor jouw website.

    Het proces van het registreren en verhuizen van .es en .com.es domeinen

  Voordat een .es of .com.es domeinnaam kan worden geregistreerd of verhuisd, moet de domeinhouder bevestiging geven. Bevestiging vindt plaats door te klikken op een link die per e-mail naar de domeinhouder wordt gestuurd. De registratie of verhuizing zal pas worden voltooid nadat op de link is geklikt.

  NIE- en NIF-nummers

  Alle personen en bedrijven in Spanje zijn verplicht om een NIE- of NIF-nummer in te voeren. Het NIE-nummer is een identificatienummer voor buitenlanders in Spanje, terwijl het NIF-nummer het fiscale identificatienummer is voor Spaanse burgers en bedrijven. Bij het bestellen van een .com.es of .es registratie of verhuizing zal Site.be je om dit nummer vragen. Het is belangrijk om dit nummer correct in te voeren, omdat de registratie of verhuizing anders niet kan worden afgerond.

    Geen Spaanse burger of bedrijf? Dan hoef je geen NIE- of NIF-nummer in te voeren. Als je alle andere benodigde informatie correct hebt ingevoerd, zal het registratie- of verhuisproces zonder problemen verlopen.

  Heb je nog vragen?

  Onthoud dat je altijd kunt communiceren met een van onze experts via de chat!

  Nieuwe artikelen toegevoegd