De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Site logo
  Welkom bij Site.be, waar we altijd op zoek zijn naar de beste deals voor onze klanten! En nu hebben we een speciale aanbieding alleen deze maand: registreer één .be domeinnaam voor slechts € 1,00 en krijg ons alles-in-één pakket erbij cadeau! Hoe cool is dat? Gebruik de kortingscode op de betaalpagina en geniet van jouw nieuwe online avontuur.
  Welke andere diensten zijn inbegrepen bij mijn domeinnaam?

  Domeinnaam
  Domeinnaam
  Webhosting
  Webhosting
  SSL certificaat
  SSL certificaat
  Websitemaker
  Websitemaker

  Welke voordelen krijg je als je een e-mail maakt met je eigen domeinnaam?

  Bij Site.be heb je de mogelijkheid om een onbeperkt aantal e-mailadressen aan te maken die eindigen met jouw domeinnaam. Deze e-mails kun je lezen met elke e-mail client of via onze webmail. Ontdek hier waarom je jouw nieuwe e-mailaccount moet aanmaken bij Site.be!

  Maak een onbeperkt aantal e-mailaccounts aan
  Maak een onbeperkt aantal e-mailaccounts aan
  Verder lezen
  Onbeperkt aantal e-mail forwarders
  Onbeperkt aantal e-mail forwarders
  Verder lezen
  Gebruikersvriendelijke e-mail
  Gebruikersvriendelijke e-mail
  Verder lezen
  Geen opslaglimieten
  Geen opslaglimieten
  Verder lezen
  Onbeperkte mailbox grootte
  Onbeperkte mailbox grootte
  Verder lezen
  Uitgebreide spamfilters
  Uitgebreide spamfilters
  Verder lezen
  Inclusief webmail
  Inclusief webmail
  Verder lezen
  Bekijk alles
  Voordeel 0 van 9

  MAAK EENVOUDIG EEN ZAKELIJKE E-MAILACCOUNT AAN MET JE EIGEN DOMEIN

  E-mailadressen aanmaken die eindigen met jouw eigen domein

  Onbeperkt aantal zakelijke e-mailadressen

  Maak eenvoudig een professioneel e-mailaccount aan bij Site.be. Registreer je gewenste domeinnaam en creëer meerdere e-mailadressen die eindigen op je domeinnaam. Dit bevordert je professionele uitstraling en helpt ook bij het promoten van je merk en bedrijfsnaam. Een gratis adres van Gmail, iCloud of Outlook komt niet professioneel over. Als je communiceert met klanten, is het belangrijk om een competente en professionele indruk te maken. Met elk domein krijg je een hostingpakket, onbeperkt e-mailadressen, onze websitemaker en SSL-beveiliging. Site.be maakt het gemakkelijk om een professioneel e-mailadres te maken dat perfect bij jou en je bedrijf past.

  EINDELOZE MOGELIJKHEDEN MET JE EIGEN E-MAILACCOUNT

  Onbeperkte opslagruimte voor e-mail en uitgebreide spam bescherming

  Maak en beheer eenvoudig je zakelijke e-mailaccount

  Het is belangrijk om een professionele indruk te maken in e-mailcommunicatie en een e-mailaccount te gebruiken dat eindigt op je eigen domeinnaam in plaats van die van een provider, zoals Gmail, iCloud of Outlook. Het alles-in-één pakket van Site.be biedt de mogelijkheid om gemakkelijk een domeinnaam te registreren en een e-mailaccount aan te maken. Je komt niet alleen gepolijst en professioneel over, maar je kunt ook gebruik maken van onze geavanceerde mogelijkheden, zoals webmail, e-mail forwarding en veilige POP/IMAP toegang.

  Veelgestelde vragen over zakelijke e-mail aanmaken

  Waarom je domeinnaam gebruiken om een e-mailadres aan te maken?

  Door je e-mailadres te koppelen aan je eigen domeinnaam, wordt jouw e-mail uniek en herkenbaar. Hierdoor kom je professioneler over dan wanneer je gebruikmaakt van een iCloud- of Gmail-account. Tevens is het mogelijk je e-mailadres aan te passen aan je eigen naam of de naam van je bedrijf. Je kunt je bedrijf een serieuze uitstraling geven door bijvoorbeeld een e-mailaccount aan te maken zoals support@jewinkelnaam.be en voornaam@achternaam.be. Door gebruik te maken van een e-mailadres met je eigen domeinnaam, laat je zien dat je bedrijf professioneel is en onderscheid je je van de concurrentie.

  Hoeveel betaal ik voor het aanmaken van een e-mailaccount met mijn domein?

  Site.be heeft als doel om je merk te versterken met behulp van een domeinnaam. We bieden verschillende opties aan zodat je het meeste uit je domeinnaam kunt halen. Wil je een e-mailaccount aanmaken dat gekoppeld is aan je domeinnaam? Dan heb je bij Site.be geluk, want bij elke domeinnaam die je bij ons registreert, krijg je de mogelijkheid om snel en eenvoudig een onbeperkt aantal zakelijke e-mailaccounts aan te maken.

  Kan ik een gratis e-mailadres aanmaken als ik een domein koop?

  Jazeker! Je domeinnaam geeft je onbeperkte mogelijkheden om zakelijke e-mailaccounts aan te maken. Bij Site.be krijg je er meteen nog veel meer bij, zoals een SSL-certificaat, webhosting én onze websitemaker. En dat zonder extra kosten. Je e-mailaccount is meteen klaar als je je domeinnaam hebt geregistreerd, dus je kunt meteen je inbox openen.

  Hoe kan ik een nieuw e-mailaccount instellen?

  Het aanmaken van een nieuw e-mailaccount is kinderspel. Door je domeinnaam te registreren kun je via het handige dashboard van Site.be verschillende e-mailadressen instellen. Je hebt de keuze uit een e-mailaccount, doorstuuradres of een catch-all adres.

  Op welke programma's heb ik toegang tot mijn e-mail?

  Bij Site.be bieden we flexibiliteit. We weten dat iedereen verschillende voorkeuren heeft als het gaat om het beheren van e-mailaccounts. Daarom is de webmail van Site.be is altijd bereikbaar, maar je kunt ook je nieuwe e-mailaccount instellen en configureren in de e-mailapp van je keuze op smartphone of computer. We ondersteunen ook IMAP, POP en SMTP, om je gemak te waarborgen.

  Is het mogelijk om mijn e-mailaccount op meerdere apparaten te synchroniseren?

  Na het aanmaken van je e-mailaccount bij ons, kun je e-mails versturen en ontvangen op verschillende apparaten. Onze webmail is altijd beschikbaar, maar we ondersteunen ook IMAP. Hierdoor kun je je e-mailadres verbinden met je e-mailapp op je computer en mobiele telefoon. Onze IMAP-server slaat je e-mails op, zodat je er altijd en op elk apparaat bij kunt. Dit maakt het mogelijk om je e-mail op al je apparaten te synchroniseren, zodat je altijd op de hoogte ervan blijft. Onze e-mailservice geeft je dus de flexibiliteit om verbonden te blijven, ongeacht of je je telefoon, tablet of computer gebruikt.

  Moet ik technische kennis hebben om zakelijke e-mailaccounts aan te maken?

  Het is heel eenvoudig om een e-mailaccount aan te maken voor je domeinnaam bij Site.be. Je hebt geen technische kennis nodig om een e-mailaccount aan te maken. Met ons gebruikersvriendelijke dashboard heeft iedereen de mogelijkheid om een e-mailaccount aan te maken en te beheren. Als je kunt klikken met je muis, dan is het mogelijk om een nieuw e-mailadres aan te maken. Je kunt je mailbox openen met behulp van onze webmail of met je eigen e-mailprogramma op je computer of telefoon.

  Question images

  Alles-in-één, dus je krijgt veel meer dan zakelijke e-mail:

  DOMEINNAAM
  Jouw online visitekaartje

  Je online succes begint met je eigen domeinnaam.

  Verder lezen
  mask
  WEBHOSTING
  Webhosting van uitstekende kwaliteit

  Volledige controle en oneindige mogelijkheden.

  Verder lezen
  mask
  HTTPS/SSL CERTIFICAAT
  Maak je website superveilig

  SSL beveiliging voor alle soorten websites.

  Verder lezen
  mask
  WEBSITE BOUWEN
  In enkele minuten een website of webshop

  Gebruikersvriendelijke website en webshop bouwer.

  Verder lezen
  mask
  Heb je ergens vragen over? Mogen wij je helpen?

  Onze professionals hebben artikelen en handleidingen geschreven die jou helpen met het beheren van jouw domeinnaam, website en e-mail. Ons helpdeskteam is daarnaast 24/7 bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden of je te helpen met het oplossen van problemen.

  Ga naar de helpdesk
  Ga naar de helpdesk
  Wij zetten onze passie volledig in voor ons werk!

  Achter Site.be zitten mensen net als jij, met passie voor ons werk en met een drang naar perfectie door het vereenvoudigen van ingewikkelde producten zonder in te leveren aan functionaliteit of kwaliteit. Wil jij je aansluiten bij onze familie, of wil je gewoon meer over ons komen te weten?

  Over ons
  Over ons
  Site.be is geweldig!
  Uitstekende beveiliging

  Uitstekende beveiliging op serverniveau en SSL (HTTPS) beveiliging inbegrepen voor iedere website.

  Privacy bescherming

  Als Europees bedrijf met uitsluitend servers binnen de EU, conformeren we ons aan strenge privacywetten.

  Geweldige support

  Onze helpdesk staat klaar om je te helpen als je vragen hebt. Stuur een e-mail of open een chat.

  Alles-in-één oplossing

  Één oplossing waarbij alles inbegrepen is wat jij nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid!

  Gemak boven alles

  Met één klik met je muis kun je alle diensten beheren. Zelf kiezen wat je wilt gebruiken en hoe je het wilt gebruiken.